lördag 12 april 2008

Snuten var min sociala utbildning

Malmösnut attackerar stillastående blockad.


Malmösnuten har gjort det igen... Kolla in filmen här där dom än en gång påvisar sin totala avsaknad av respekt, insikt i "sitt uppdrag" (som allt som oftast nämns som nån form av helig dekret men som alla ITK vet är totalt jävla nonsens) när dom ska gripa ett par barn för ännu en påhittad oförrätt.



Varför är det alltid snuten som missar att det som får oss att hata dom är dom själva? När Håkan Jaldung skapade en generation av kravallister genom sin planering av Göteborgsdebaklet så var det plötsligt nån form av tyska konspiratörer som låg bakom.

När snuten ska göra ingripande mot fackliga aktivister verkar dom närmast chockade över att folk försöker dra dom inför rätta efteråt. Dom som var i Fosie kanske minns hur dom med hund, pepparspray, skalldunkningar mot väggar och batong slog ner en komplett stillastående blockad...



Snuten är en paramilitär kår med klara uppgifter att agera statens beväpnade arm och när nån går emot staten så slår dom ner hårt - alla former av våld dom kan komma undan med använder dom. Ni som tror jag snackar skit har antagligen aldrig stött på problemet... Barn som misshandlas för att dom har säckiga byxor, blattar, kvinnor som "ser lesbiska ut", folk som agerar enligt svensk grundlag och skyddar sina fackliga rättigheter alla dom här grupperna har jag sett få spö utan att dom höjt ens rösten mot polisen.



Minns så väl GBG-debaklet btw... innan dess så trodde jag verkligen att snuten var välvillig. Efter det (och efter att min kompis som var folkpartist (numera socialist) blev misshandlad av fyra snutar i en portuppgång, dom stampade honom i bröstkorgen flera gånger, sparkade honom i ansiktet och slog honom i skallen med batonger medans han bara låg till slutet mer och mer livlös) så hajjade jag att det inte är en fråga om nödvändigt våld - om vanliga snubbar... Det handlar om en självutvecklande subkultur som förhärligar sin egen existens opch justifierar allt det våld det kan ta ut på andra och som i allt beskyddas. Staten och Kapitalägarna behöver sin beskyddande milis, sin paramilitär, sin hitsquad...



Milgrams experiment



Fängelseexperimentet

Inga kommentarer: