tisdag 1 april 2008

Ida Gabrielsson


Ida Gabrielsson... Ida Gabrielsson ... Ida Gabrielsson... går man igenom UV's sida så står det i grund och botten inte mycket mer än om Ida och hennes förehavanden. Det finns fina texter om att hon är ordföranden, hur bra hon är men hittills inget om att hon är en klassförrädare... Eller hade vart det om hon inte vart förbundspamp i Sveriges i särklass mest idealistiska nonsensförening. Inget ont om Ung Vänstrare, finns flera fina tjejer och killar där, men seriöst. Gör rent framför egen port innan ni klagar på resten av samhället era stryknin-mongon och skjut den där subban.

Bland annat står hon bakom spännande påbud som att alla som inte stöttar LO är sekterister (och dom menar ALLA, till och med grupper inom LO) vilket i sig är ett tecken på så enormt bristande jävla intelligens att nackskott mer känns som en välgärning eftersom en sekterist som låter sektpiskan vina över andra sekterister om dom inte sluter sig tätare till sekten och som hot kallar dessa, ovan nämnda sekterister "sekterister"... tja det är ju bara kul/sorgligt...
Hon är också pro att alla papperslösa ska snällt vänta tills Vänsterpartiet med Ohly i spetsen ska vinna valet för att först då ta emot ett lagförslag som ger dom rätten att arbeta vitt. Tills denna himmelska tid ska dom faen hålla käften enligt Ida och resten av förbundsstyrelsen.
Sen på det hyllar hon fredsplikt och samförståndspolitik - ännu en nationell myt som hon tydligen ska choka på där uppe på sin jakt efter ministerpost.
"Svält nu, rösta in oss sen och vi ska (till skillnad från ALLA TIDIGARE MANDATPERIODER)
då göra er position lite mindre outhärdlig!"

Här är hennes personliga sida på UV's hemsida btw där hennes mobilnummer står... ring och klaga vettja så får ännu en nationalistiskt lagd idealist till pamp veta hut.
Kan vi inte hajja att hon är nsäta generations riksdagspolitiker? Kan vi inte köpa faktumet att bara för att hon har en röd stjärna bryr hon sig inte om oss?

Vänsterpartiet är det nya sossarna, sossarna dom nya liberalerna och liberalerna skrattar hela vägen till valurnan

Inga kommentarer: