måndag 7 april 2008

Att skända dom heliga liken

Jag är trött på den heliga ko status människor får när dom dör som om alla deras levnadssynder liksom stryks till fördel för dom få saker dom gjorde rätt. Det är dags att känga runt lite i garderoben...

Anna LindhTja vi kan ju börja med dom två egyptier som hon skickades till tortyr med CIA's demokrati-flyg. Jag menar minns nån dom eller har vi helt strukit dom ur beräkningen när vi passerade henne till samma eftervärld som Astrid Lindgren? Eller har vi helt släppt iden om att det kan vara fel av en övermäktig fiende (för vad annars kan man kalla staten?) att skicka två snubbar att torteras?

John F Kennedy Bortom hans maffiakontakter, hans bidrag till Marilyns självmord... Ni vet den där gången han sägs ha våldtagit henne (oralt då, han tryckte in sin kuk i hennes strupe) när hon var stenad som en häst på sömntabletter och spirt? Eller den där lille krigsprylen han var med och instigerade i syd-ost-asien... Nån?

Gandhi Av alla kuksugare där ute är nog denna snubbe det totala esset... Karln som predikade icke-våld och spöade upp hustrun mellan hemmets fyra väggar. Eller som tvingade folk att gå mot poliser utan att slå tillbaka medans själv gömde sig ett par mil bort (och aldrig ens var i närheten av den berömnda demonstrationen trots att han planerat den självförgörande manövern som bara var ett PR-trick). Karln som efter Indiens "befrielse" sålde ut skiten till globala företag och mer eller mindre accepterade dom kastlösas lott till fördel för religiöst samförstånd (i att ledarna för alla religioner accepterade varandra ett kort tag)


Olof Palme På tal om Heliga Kor ja... Kan alla barn stava till "bordellhärva"? Eller vad sägs om "Minderåriga prostituerade vars lidande och smärta döljs av Palme eftersom hans kompisar var dom som förgörde deras ungdom?"... Kan nån stava till "Ironisk Rättvisa att dödas av dom lägsta av dom lägsta, en alkis, som till råga på allt kommer undan med det när man är en av dom högsta av dom högsta högdjur som hustlar sig igenom sitt eget system och även du kommer undan med det"?

Inga kommentarer: