fredag 2 maj 2008

Våldtagen? Tough shit...


Tydligen så tycker ungefär en femtedel av Sveriges kvinnor och en fjärdedel av Sveriges män att
en kvinna i många fall får skylla sig själv om hon våldtas. Tydligen så hänger det på kvinnan som blir våldtagen att följa dessa grundregler för att inte få skylla sig själv enligt den här femtedelen av kvinnorna och fjärdelen av männen.

För det första kläderna... Girlfriend du måste tänka på att vi män tydligen inte kan förväntas kunna kontrollera vår penis och om vi får se lite hud eller något "utmanande" så blir vi så pilska att vi inte kan hjälpa att slå ner er och våldta er... duh
(Andel som tycker kvinnan själv har ett ansvar för våldtäkten (helt eller delvis): kvinnor 19,2 %, män 25,6 %)

För det andra kan du som kvinna inte förvänta dig att leverera lite hångel och sen sluta. Har du väl börjat är det självklart att du ska vilja gå hela vägen. På samma sätt bör du inte säga "hej" till en man på stan eftersom han kan se det som första steget i lite flörtande som i sin tur är första steget till lite pussande och efter det är det bara analsex kvar... Så sluta prata med män och pojkar över 13 NU!
(Andel som tycker kvinnan själv har ett ansvar för våldtäkten (helt eller delvis): kvinnor 21,6 %, män 26 %)

Sen har vi dom naiva våp som verkligen tror på fullaste allvar att dom kan följa en karl hem efter krogen... HAHAHA att man kan förvänta sig av män att när man väl gått med dom till deras perverterade våldtäktshåla ska få komma därifrån är ju fantastiskt dumt. Alla män ser ju sina hem som en en avancerad form av tortyrkammare/sexmodul för deras mörkaste fantasier och att ha rätten att ändra sig efter man gått över tröskeln är verkligen inte acceptabelt.
(Andel som tycker kvinnan själv har ett ansvar för våldtäkten (helt eller delvis): kvinnor 24,5 %, män 25,7 %)

Sedan kommer dom kvinnor som dricker eller har gud benåds tagit nån form av illegal substans. Dessa människor har tydligen inte insett att dom lika gärna kan smeta in sig själva med boysenberrykräm hänga en skylt på halsen där det stör "Knulla Mig" och inta en spread eagle position i närmaste buske i väntan på första bästa best... jag menar karl. Alkohol är en sexinvit.
(Andel som tycker kvinnan själv har ett ansvar för våldtäkten (helt eller delvis): 17,5 %, män 23 %)

Och om du nu blir våldtagen, trots att du undvikit dessa ovannämnda fällor så är det bäst för dig att - hur mycket du än misshandlats, hur nära våldtäktsmannen än står dig, hur utsatt du än är eller hur hotad du än är - du gör aktivt motstånd och skriker. Annars är det ju lika gott som ett uppskattande "Oh ja store karl, tjonga in den igen!"
(Andel som tycker kvinnan själv har ett ansvar för våldtäkten (helt eller delvis): 17,9 %, män 24,9 %)

Så låt oss ge en samlad lista över förslag på hur du som kvinna bör förflytta dig igenom stan i dessa tider:
1) Heltäckande klädsel från topp till tå, ingen hud och allt i vadmal och taggtråd
2) Prata inte med män om du inte har en manlig släkting (som antagligen inte kommer våldta dig) med dig på plats
3) Följ aldrig med en karl nånstanns.
4) Ingen alkohol och inga droger nånsin, ett glas rött i hemmets härd och du ber om våldtäkt
5) Gud nåde dig om du itne skrek på hjälp


Jag vill våldta en femtedel av alla kvinnor i Sverige och en fjärdedel av alla män....
Är det fel av mig att vilja göra det? Seriöst? För är det nåt som är mer av en piss i ansiktet på alla män än det här? Att vi förväntas sakna all form av impulskontroll, att vi inte ens kan hantera en full kvinna utan att för delen våldta henne?

Jag anser att om nån blir våltagen och har dom här åsikterna är det helt eller delvis deras eget fel att dom våldtogs.

Mitt största problem ligger i den sista akten i den här satans statistiska tragedin... Om du inte skriker eller gör motstånd så är det ditt fel med. Är det nån som läst bibeln på sistonde? Där, om en kvinna våldtas utanför stadens murar så ska mannen stenas och hon måste rena sig. Om hon våldtas innanför stadens murar ska hon stenas med honom. Orsaken är att kvinnans antagna rop på hjälp borde hörts i staden och således borde hon blivit räddad - eftersom dom inte gjorde det och hon blev våldtagen har hon begått hor istället. Biblisk rättvisa at its finest och levande och välmående i Sverige anno 2008 för helvete...

Så slutligen... siffror. Det bor 9 180 000 människor i Sverige idag. Ungefär hälften av dom är kvinnor och av dom vill ungefär en femtedel att ovanstående påstående är korrekta (utom mitt eget adendum då) det är i runda svängar 920 000 kvinnor. Nästan en miljon kvinnor...
Av männen, dom som med mig har penis är det direkt jävla skrämmande, en på fyra. Då handlar det om ungefär 1 150 000 män som tycker detta är passande.

Tillsammans är det över 2 miljoner svenskar som anser sig kunna skriva under på ovanstående.

Ni äcklar mig.

Inga kommentarer: