söndag 4 maj 2008

Antifascismen, radikalers sista hopp

Finns det nåt mer underhållande än nazister? Jag menar herregud en större samling virrpellar får man väl faen leta efter och chansen att dom ska kunna göra nåt mer produktivt än fucka upp nåt så jävla enkelt som populism (deras idé bygger ju mer eller mindre på att alla ska hålla med dom vilket blir mer och mer svårt ju mer dom pratar eller agerar).

Det hot som dom utgör ligger mestadels riktat mot oss som individer eller mindre grupper - nazismen och fascismens hot mot fackföreningar och arbetarrörelsen är sen länge ett slag i luften från deras sida. Det som finns kvar är deras attacker på oss som enskilda offer beroende på om det är nåt vi gör som dom som individer inte uppskattar. Faktum är att dom inte är så sedvanligt lyckade där heller förutom några enstaka offer för deras framfart...

Så varför jiddra med dom här efterblivna snubbarna (oftast killar)? Därför det är ett tidsfördriv såklart. Jag personligen tycker inte att våld ska premieras som nåt skoj men jag minns nittiotalet när nazister var ett allvarligare hot mot oss som inte föll dom på läppen, homos, blattar och andra fick faen sätta livet till för att dom skulle bevisa sig själva inför sin polare.

Och våldet är ett avbrott från våra trista satans liv där vi egentligen inte har råd med så satans mycket av det utbud som finns (resa till Thailand? wtf?) och att bara få uppleva ett avbrott från det som normalt ska föreställa ett liv är orsak så gott som något.

Att nån nazist får spö i Angered till exempel ser jag som ett uttryck för ett rätt normalt jävla lynne. Seriöst är man så satans dum att man tror att det verkligen finns ett "Alla har rätten att uttrycka sig" på gatan är man antagligen dum nog för att platsa i Liberala Partiet som det här året, igen, fick sig en släng av sleven när dom ska ut på första maj och mucka gräl (för, vad tror dom annars det är att dom gör? Dom kan väl inte försöka lura i sig själa att dom valde just den dan och INGEN ANNAN att dela ut liberal propaganda (KDU har vart ute flera dagar på året och underligt nog inte mött på protest)).

Självklart ska dom väl gråta ut igen som dom gjorde förra året när folk blev förbannade och gick för att spö upp dom vilket snuten märker och inser att dom inte kan hindra några tusen pers för att piska skiten ur några få snubbar och sätter Liberala Partiets mongon i skydd genom att köra bort dom.

Detta är tydligen helt nytt för dessa efterblivna brats (som aldrig stött på snuten förr eftersom liberaler har vart i makten i över 80 år och därför saknar protestvana) som inte hajjar att snuten är schyssta mot dom som erbjuder en bra plats för protesten och vägrar blankt och blir således bortkörda....

Läs hela deras sorgelitania från förra året här. Ett gott skratt förlänger livet.

Och det var så satans skoj att folk snackade om att dom hoppades på att Liberala Partiet skulle dyka upp detta år med. (Vilket dom i mindre utsträckning gjorde - tydligen så är det korridorspolitik som ska utföras och inte den på gatan)...

Gråtmild Liberal förstår inte varför folk e så arga på honom. Frihet under ansvar är tydligen främmande för honom. Men är man ideologiskt frvirrad är det inte så underligt att man inte kan acceptera konsekvenserna av sitt eget beteende.

Skitsamma min poäng är att när det politiska står still i göteborg så vänder man sig av hävd till motståndarna för att dom ska underhålla. Problemet är att dom inte gör det: det närmaste man kommer är muppar som Liberala Partiet och dom kan inte ens ställa upp ordentligt... Så nu väntar vi på nästa vända med dom här jepparna...på tal om inget, tack till borgarna som stog och spottade på första majtåget och trodde dom skulle kunna håna folk utan repressalier (ett återkommande tema hos borgare av olika schatteringar)... tack för årets bild från antifa.se


Inga kommentarer: