onsdag 21 maj 2008

Condimustbefuckingshot.com

Gammal är äldst? Skendränkning är en metod från medeltiden som på senare tid använts till mycket nytta och glädje av amerikanska trupper, här under Vietnamkriget ...


Condoleeza Rice kommer till Sverige för att samtala om Iraks framtidsplaner med bland annat FN och Kalle Bildt. Tydligen, enligt aftonbladet, har Condi och Kalle en bra personkemi... fantastiskt.

Condoleeza var en av dom som instigerade USA's tortyrprogram vilket den här lillan ärtan till sida informerar om (även om den propagerar för en demokratisk president vilket är udda då Clinton istället för att aktivt föreslå tortyr tittade bort vilket är precis lika jävla illa). Metoden som väckt speciellt anstöt är inte att tvinga fångar att stå under längre tid, hålla dom vakna långa perioder eller andra så kallade "psykologiska" metoder (på vilket sätt det inte är ren satans tortyr hajjar jag inte) utan då "simulated drowning"... vilket de facto är att man dränker nån för att sen se till att dom itne dör genom en genialisk metod som beskrivs här.

Kan vi inte greppa henne och bara dränka henne i värtahamnen när hon dyker upp? Knulla simuleringen, bara en sten runt halsen och sen plums?

Den 29:e e hon här och det under stort beskydd - jag ger en hundring till den som sätter en molotov genom hennes limofönster! God Jaktlycka Stockholm!

Inga kommentarer: