fredag 15 augusti 2008

Ara är fanimig bäst


En liten bronsklimp kortare - ett stort satans stand längre


Han gjorde helt satans jävla rätt. Jag är så förbannat trött på mesiga jävla människor som inte kan hantera en konflikt och i tid och otid måste irriteras sig på dom som kan. Dom som väljer att ta konflikten och göra en meningsfull protest istället för att mesa ut.

Hatar dom där bleksiktiga asen - ni som vart med i demonstrationer och andra liknande sammanhang har säkert sett dom emd. Dom står och ler lite fromt åt hur fint det ärnär folkengagerar sig - tills protesterna verkligen komemr igång, är det minsta effektiva genom att vara högljudda nog eller aktiva i sig försöker lösa något genom själva protestformen (som planka.nu var).

Vid den punkten blir dom arga, chockade och indignerade - det harmlösa söta har bytts ut mot nåt som i deras disneyfierade värld är ett grymt och elakartat hot. Nåt dom inte längre kan välja att stötta med sina mesiga leende och inaktiva slappkukade kommentarer och ryggdunkningar. Helt plötsligt är det nån som verkligen försöker göra en poäng eller förändra nåt och då blir dom vansinniga.

Som den här fjollan.

Och vilka är det som tillhör den här skaran idioter? Jo det är dom som inte kommer vinna nåt om protesten går igenom och antagligen inte förlora nåt heller - det absoluta jävla utdefinierade mellanskikten.

Ara tog kanske inte guld men vadfaen gör det när han pressade på det som alla som brottats aktivt redan vet (om man får tro dom själva)

Inga kommentarer: