söndag 12 oktober 2008

Pinsamma Rasister

Det bara väller vidare av humor i Jörg Haidertextens kommentatorfält. Vinterbadaren, som driver den fantastiska bloggen Freesweden, klämde igår ur sig med ett:

"Förstår att DU behöver stavningshjälp din imbecilla Pk-lus!
Vi ses i Valhall Jörg!"


Stavningshjälpen han syftar till var en edit från "millennium" till "århundrade" i texten... Men det roliga är självklart hans fantastiska "Pk-lus" i kombination med "vi ses i Valhall". Pojkvännen skrattade som fasen när han fick höra om det - jag vet inte kanske jag är mer van vid att PK/offerhögern gärna drar till med lite populärhistorisk asatro och referenser därav och därför inte såg det roliga i det direkt, men visst är det kul?


Man kan nästan se honom stå där vid Ales stenar eller nåt, iförd nån form av lajvmundering, hemtjongat mjöd och titta drömskt mot horisonten och minnas det rena land som en gång fanns - kanske en liten tår när han tänker på Jörg Heiders bortgång, en fallen krigare, och så ett tyst: "Vi synns i Valhall, Jörg. Vi synns i Valhall" - det är en underbar dag när kristna framstår som enormt progressiva...

Skitsamma tänkte att jag ska göra en hyllningssida till Jörg Heider eller nåt där man ska kunna klämma in alla pinsamma hälsningar till den store ledaren.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha ha ha ha! De är bara för roliga, de små germandyrkarna!

En kompis är medlem i en sån där nordisk tjofräsorganisation, något slags nyodinister. De är lite suspekta tycker jag, men jag har aldrig någonsin hört honom uttala sig nedsättande om någon med utländskt påbrå. Han dömer folk efter deras gärningar. Är du schysst mot honom är han schysst mot dig, är du inte det r han nog den jävligaste fiende man kan ha. Det han däremot ofta och gärna uttalar sig nedsättade om är nassar. Han kallar dem för jävla germandyrkande as och annat trevligt.

Undrar vad han skulle säga om den prima rasisten som ville träffa österrikaren Haider i hans Valhall, he he he.