torsdag 23 oktober 2008

Kommer nån ihåg SA?

Detta är ... seriöst, inge skämt ... Stefan Petzner :D


Themesong: "I thought you where my Boyfriend" - Magnetic Fields

Ja nu är det ju bara för roligt att ge upp - Jörg har tydligen haft en "speciell relation" med sin 31 år yngre medarbetare och tillika efterträdare Stefan Petzner. Tydligen tycker inte dom stockkonservativa rasisterna att det här är en bra nyhet - med tanke på Jörgs äktenskap (och det faktum att dom är emot sånt där snusk).

Grattis till Heider som fick sig lite lammkött - synd bara att han var så utan stake att han inte kunde berätta det för sin fru, eller partiet, eller nån för den delen verkar det som.

Mannen i Stefans liv har, trotts sin hädangång enormt mycket folk att choka på bakifrån verkar det som... Man bara väntar på hur det ska behandlas från dom idealistiska gråtmilda PK-rasisterna här i Sverige... Förnekelsen Fortsätter? På tal om ämnet nekrologer så tar DN's Christoph Andersson upp det här med följande klämmiga slutton:
"Inför valet 2006 lärde NSDAP:s moderna motsvarighet, NPD, upp svenska högerextremister i konsten att skaffa sig makt på parlamentarisk väg. På NPD:s partikongress i maj deklarerade partiledaren Udo Voigt att han gärna ser ett framtida samarbete med sverigedemokraterna.

Kort sagt: NSDAP AO:s anda lever vidare. Frågan är om dagens Sverige ska visa samma tysta acceptans som dåtidens, eller ta varningssignalerna på allvar."


Med tanke på SA's bakgrund, Vlaams Blok, Böglyft och Jörg kanske en ny slogan kan hittas på:
"Bara arisk kuk i min skjärt, tackar som frågar"

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha ha, precis, men det gäller att se upp: bakom den ariska ytan kan det finnas ett krämigt innehåll av neger!

Och det vore ju tung katastrof för rassarna de små, för de säger ju att once you go black, you never go back!

Anonym sa...

Naturligtvis ska judelymmeln nu försöka förtala Haider och hans högerparti vad är annat å vänta sig av dessa lågtstående.

Mattias sa...

anonym - vet du att du är en stor källa till glädje? vi är många som följer dina skarpsynta iakttagelser. :)

Anonym sa...

Snygg slogan :-)

Anonym sa...

A Hitler kommer återupprättar världens förfall

Anonym sa...

negerbollen behåller namnet