onsdag 25 februari 2009

Alla hatar ju bröllopet?

"se upp för trappsteg"


Themesong: Marseillaisen

Vartfaen får korkade kolumnister sin skit ifrån? Jag har sen nyheten kommit ut snackat detta med så gott som alla jävlar på jobbet, lite folk på stan, byggare och plattsättare och andra och hittills har inte en enda - en enda - sagt nåt positivt om det.
Men enligt Hakelius är detta en minoritet - tydligen så är det bland kändisjournalisterna och hovkolumnisterna vi finner dom där glada asen eftersom han verkar helt övertygad om att få till ingen ogillar det. Vilket jävla stoplskott - men med tanke på så rör han sig väl mest i lite finare rum än oss andra men ändå...

Jaja vi får väl låta ett sjukhus stryka lite i resurserna - kanske peta lite i a-kassan - vad sägs om att fixa till med lite mindre presstöd så att Hakelius chefer kommer över lite mer av skiten?

Min förhoppning är att Victoria abdikerar eller giljotineras med Daniel innan bröllopet. "Man av folket, my ass!" - man av stureplan snarare...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Njadå, hur många brudar har du frågat? De jag har pratat med - vanliga hederliga arbetartjejer - tycker det ska bli så ROLIGT för Victoria (en del säger "kronprinsessan, huuuu!) att ÄNTLIGEN få gifta sig!

Var fan gjorde vi fel när vi TILLÄT asen att bli så populära?!

Anonym sa...

Var som en kompis farsa sa idag, fullt vettiga människor som annars inte slickar överklassröv blir nästan religiösa och talar sig så varma om vad bra det är att vi har kungahus och hur viktiga dom är.
Va är det för fel på folk?!

Du verkar för övrigt sluta uppdatera din blogg så fort jag slutar kolla om du har gjort det =P