onsdag 19 november 2008

10000 kr retur en Träsko i taget

Un Sabot?


Themesong: Sabotage (Beastie Boys)

Nu har Malmö Tingsrätt gått med på att gå arbetsköparens sida till mötes och med jäviga vittnen och skakig handkamera till hjälp fälla 26 kamrater. Lyckligtvis inga fängelsestraff ska man väl säga - för man vette faen vad annars hade kunnat hänt.

Så då är frågan, nu när dom sänkt våra rättigheter ett snäpp till vad kan man göra åt det? Vi ska, enligt poängen med domen, nu vara extra snälla. Vi ska veta hut och hålla oss på vår kant. Knulla det era as. Trodde ni verkligen det? Vill ni ha det som det var förr, kan vi köra som det var förr. Kommer ni ihåg varför ni valde att köra "samarbetsvägen"? Varför ni böjde er inför allmän rösträtt? Vill ni komma ihåg?

Så här ser ett skyltfönster ut. Om man sedan undersöker lite djupare noterar man att inredningen är handritat för lokalen och gjord med "hög hantverkskvalitet". Jag säger självklart inte att man ska sätta eld på hela restuarangen... Jösses. Eller att man ska skriva "Här mördas våra rättigheter" i smörsyra på fronten till Malmö Tingsrätt... Eller för den delen vill jag absolut inte säga att en tegelsten genom en ruta kostar en hel del deg... nästan 10 papp.

Jag säger bara att jag vet vilken port jag tänker pissa i när jag är Malmö fortsättningsvis.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hopppas då det finns eller upprättas en kassa för dessa skadeståndskrav.

Är du SAC:are ohyra?

Anonym sa...

M-hm, det är inte svårt att veta var man ska hala fram schalen i den stan, nej...

Anonym sa...

mer eller mindre ska jag säga. Jag delar inte deras ideologi (den anarkosyndikalistiska delen, inte den extra parlamentariska socialistiska delen) och jag tycker att dom ibland tar en rätt moraliserande ställning men jag är med eftersom jag helre är med i ett fack som är kämpande än ett där man måste kämpa föratt ens få till lite kamp och det är en hel del bra folk. LO känns så satans motvinds - dess aktiva gräsrötter till trotts.

Nicklas: en piss är en piss - ska ner tll Malmö nästa månad :)

Anonym sa...

Gött, kläm ett par droppar för mig också!

Anonym sa...

Ja, det var jag som sa det. Trött efter en hel dags plugg...