fredag 19 december 2008

I get knocked down, but I get up again?

Its a new socialist party and I cry if I want to!

Themesong: A New England (Billy Bragg)

Det fantastiska korspolitiska projektet socialism.nu (Bland vänner kallat soc.nu) har efter en längre tid av att vara nere, gått upp, fått oss alla lite småhooked på dom nya dramorna som väntar där inne och sen gått ner på grund av överbelastning av servern. Soc tar helt enkelt för mycket från dom andra servergästerna... Så det är lite som en komplimang eller underförstått att vi är feta och lata. Vem vet?

Vad jag vet är att socialism.nu kanske glider on the wings of Engels men kräver likförbannat lite stash från Stalin. Om det är problem med degen så varför inte inrätta en insamling. Jag har ett par hundralappar jag gärna skulle vilja donera om en enkel aveny för detta ändamål skulle öppna upp sig...

Vi kan alla bitcha om hur jobbigt det är med internetrevolutionärer (jag gör det och underligt nog är det för tillfället - kalla mig en paradox, eller Evert, det gör mig det samma), hur störigt det är med all negativitet och alla som inte tycker som en. Men faktum är att avhoppen är nära nog noll. Hur många gånger har man inte hört om nån som tänker dra och "aldrig sätta sin fot här igen" för att ett par veckor senare sitta där och gorma om vilken glass som är godast och annat högtravande teoretiskt?
Socialism.nu fyller ett viktigt syfte i det rätt isolerade Sverige där man gärna tar hemlighetsmakeriet ett steg för långt och utan det så blir det som... tja som det vart nu ett år. Mycket väsen man hörde först efteråt om - det som saknas är utbytet och förändringen av olika åsikter. Visst RS'are blir alltid påhoppade och hoppar å sin tur på andra. Bråket mellan crustare och casuals fortsätter och dekadensmoralisterna och moraldekadenterna bråkar fortfarande om vems individualistiska åsikt egentligen är den som är rätt. Men man snackar, blir kompisar och pratar vidare efteråt nån annanstans.
Planer utbyts med telefonnumren, för att inte nämna smockor och kassa one-night-stands (eller för den delen varaktiga relationer).

Skiten behövs och om det är deg ni är ute efter - tja vi är en hel del av oss vuxna nog för att ha riktiga jobb och kan nog avara en hundring eller två. Om alla gör det så borde vi kunna fixa oss en bättre server eller nåt?

... eller en stödfest (vilket ärungefär som soc.nu fast med alkohol och ännu sämre one-night-stands). Jag kommer vara där fuckers!

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med. Om det ska vara så svårt med hostingen, servern, ekonomin och allt vad det heter, starta en insamling! Jag är också på.