lördag 19 juli 2008

Rasism

Jag har tendensen att försöka släppa hela Israel/Palestina konflikten om jag kna. Mest för att det i Sverige har blivit en shitslinger-fest där sympatisörer från ena eller andra sidan vrålar slagord över en idealistisk barriär medans folk dör likförbannat där nere. Mitt intresse ligger inte i Israels vara eller inte vara, eller vilken sida av murfaen dom står på utan mer vilka dom är. Nationalitet är skitsamma.

Men självklart dyker det alltid upp totala ägg där ute som vissa skribenter på den här bloggen: Al Hamatzav. Dom stöttar sig på sin offerroll och ser det som ursäkt för en mängd saker som Israel gör. Det är inte så mycket det att dom bor där, majoriteten är svenskar, emn dom är sionister - alltså nationalistiska puckon (inte mycket mer än så). Jag håller inte med sionismen utan ser det som ett gigantiska ghettobygge till och inget mer men wtf... det är deras liv.
Problemet är när dom försvar sin idé med vad som är och förblir det regelrätta massmordet och etniska utrensningen av folk av annan etnicitet än dom samt tortyren av oliktänkande.

Min farsa har/hade ett starkt rotat hat mot Israel eter att ha städat lik '82 å FN's räkning. Kvinnor, barn, gamla som hade mrödat av i sina hem med Israeliska arméns goda minne och välvilliga acceptans.

Att det inte ger nån jävel rätten att i ett kvasireligiöst yrsel sätta en (oftast grundlurat jävla fattiglapp tillskillnad från ledarskapet) snubbe på en buss med vanligt folk och spränga sig själv. Men det är inte det det handlar om...

Mitt problem är att dom är nazister, nationalister med en rasideologisk underström av teorier som aktivt försöker rensa och skydda sitt "lebensraum". Det stör mig - självklart - men man kan se det i ljuset av dom externa hot som Israel ändå lider under. Det finns ett visst tryck där, kan man säga.

Men sen kommer svenska yidhs och ska försvara det... bland annat det här: Israeliska Kvinnor och barn skjuts ner av IDF soldater. Nivån av nyansering är försvunnen och död - ena sidan stöttar skithögar som Iran och Historierevisionister andra sidan (med högerpolitiker i spetsen) stöttar en regim som dödar civila som ett taktiskt mål...

Orsaken till den här texten var en Hamatzavsupporters mordhot gentemot Israelkritikern Jinge som publicerats här på Jingesblogg. Nu tycker jag Jinge överreagerar, såna här fittor brukar aldrig göra nåt i verkliga livet. Dom är internetkrigare och inget mer och det känns lite over-the-top att bli så enormt upprörd men-men.

Det bör också påpekas att det finns en del skribenter som är vettiga - men å andra sidan är dom lika vettiga som nån som skriver ihop med nazister... dom e lite som Vaken.se :D

Kolla speciellt in nationalisten Andreas Adler som är upprörd för att antisionister (och flera av dom är puckon Andreas men välvilliga sådanna) bara postar bilder på döda Palestinska barn... Varför andreas? För att ni har ert presstöd, ert politiska stöd och er position cementerad. Kan du inte inse vad skillnaden är mellan en religiös sekt som spränger sig och vanligt folk och en militär enhet som dödar vanligt folk är du för dum för internet. Dom vill "visa upp andra sidan".

Han är övwertygad om att det är nekrofili eller nåt... faaantastic Andreas.

Men medans Andreas inte klarar av att se på den regimen han stöttar hoppas jag att ni som stöttar sekterister som spänner bomber på sina fattigare underhuggares bröstkorgar kan stå ut med att se detta:



och detta



Kan ni inte det sug min kuk då är ni lika illa som Andreas - ni stöttar en enhet, vägrar kritisera dess mord och vågar inte ens se på era offer era fittor.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du har skapat en egen tråd på vaken.se